miercuri, 9 iunie 2010

Al doilea capitol

Putin mai scurt...


Chapter 2 Playing with fire

Christine se pregatea pentru “discoteca”, cum spusese Angela care se va organiza dupa cina. Ea se imbraca cu o rochie alba cu flori negre pe ea si o pereche de balerini negri. Parul blond-roscat il lasa sa cada peste umeri. La gat isi puse un colier cu o piatra albastra. In mijlocul dansului Christine simti ca mai erau patru vampiri cu ea in sala. Ea le facu o vraja in timp ce dansa si nici unul dintre ei nu se mai putea misca. Apoi ii teleporta, fara sa observe nimeni, catre locuri indepartate si cu o alta vraja ii transform pe toti in scrum.
Dupa ce toata lumea se culca ea sari pe geam. Pluti usor pana jos si apoi porni in cautarea vampirului cu care se intalnise acum cateva ore.
Vampire’ s POV
Christine ma cauta. Si m-a gasit.
-Ei bine James ce te aduce pe aici? Imi dau seama dupa fata ta ca nu esti din Dallas.
-Buna si tie Christine. Da ai dreptate nu sunt din Dallas. Am auzit ca aici se afla cea mai puternica vrajitoare din America. As vrea sa o cunosc.
-Stii ce? Eu inca cred ca vrei sa-mi ceri ceva.
-Stii ce? Ai dreptate. Am nevoie de Vetrarium. (Vetrariumul era un pandantiv in forma de inima care inauntru avea o cheita, daca intorceai acea cheita toti vampiri pe o raza de 100 de metri erau facuti scrum).
-Nu iti pot da Vetrariumul decat daca ai un motiv intemeiat. De ce ai nevoie de...
Nici nu isi termina bine fraza ca, James disparuse. „Mai mult ca sigur va incerca sa il fure noaptea asta sau maine“. Christine nu isi facea griji, sansele ca el sa atinga numai Vetrariumul erau nule…

3 comentarii:

  1. Prea tareeeeeeeee......Sper sa publici cat mai curand si a 3-a parte.....deabia-astept......E prea cool cu Cristine

    RăspundețiȘtergere
  2. Este frumos.App primul comentariu tot eu l-am postat.

    RăspundețiȘtergere