duminică, 13 iunie 2010

Capitolul 7

Chapter 7 Best Friends

Christine sari cu viteza din pat de cum suna ceasul desteptator. In cateva minute se imbraca. Porni cu o viteza uimitoare catre baie se pieptana si se spala pe dinti, parul si-l prinse intr-o parte, intr-o coada. Isi lua bluza roz fucsia, ploverul negru si blugii albastrii. Ea era fericita deoarece verisoara ei, Charlotte, se muta din S.U.A in acelasi cartier cu ea. Mobila fusese adusa acum o saptamana, iar ea si familia ei soseau azi la ora 6. Charlotte fusese prietena ei cea mai buna inainte ca ea sa se mute in S.U.A.
Christine atat de distrata incat isi uitase caietul de matematica in banca. James o prinse din urma si il da. Cand el o intreba ce se intamplase ea ii spuse ca pur si simplu mintea ii era in alte parti.
La ora 7 ele stabilisera sa se intalneasca la o cafenea din centru numita „Cafe Noir”. Cand Christine intra, Charlotte se ridica de pe scaun.
-Christine!
-Charlotte!
Amandoua se asezara si incepura sa vorbeasca despre tot felul de nimicuri. Charlote ii spuse despre prietenii ei din S.U.A , ea arata diferit de ultima data cand s-au intalnit, are parul lung si negru si o suvita castanie in partea dreapta. Christine ii povesti despre ultimele vraji pe care le citise. Hotarasera sa mearga sa isi exerseze puterile in aceasta seara.

Ora 12

Christine sari pe geam. Ateriza lin pe iarba si incepu sa alerge prin padure la locul stabilit de ea si Charlotte. Primele lucruri pe care le exersara fura vrajile de inghet, teleportare si ardere. Dupa ce isi facura „incalzirea” continuara cu vraji de levitatie si de transformare in anumite fiinte. Christine adora sa se transforme in fluture sau pisica. Charlotte prefera albinele, uneori caprioarele.
Deodata se auzi un sunet dinspre tufisuri cele doua se pregatira in caz ca era vreun vampir sau un varcolac. In secunda urmatoare de acolo iesi o fata de vreo 1.68, foarte alba si cu parul lung si blond. Ochii ii erau patrunzatori si ingandurati in acelsi timp. Avea impresia ca acea fata semana destul de mult cu James. Oare erau rude?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu