marți, 8 iunie 2010

Primul capitol din povestea scrisa de mine

Wherever & Whenever

Prefata

“Ce pot spune, asta sunt eu.”

Chapter 1 Meet a mistery guy


Afara ploua. Christine isi lua trenciul violet si se incalta cu cizmele negre. Sora ei ii spuse din bucatarie:
-Vezi ca afara ploua.
-Nici nu sti cat ma bucur, spuse Christine ironic.
Ea iesi pe usa lundu-si ghiozdanul si Mp3-ul. Asculta melodia ei preferata, Spitfire de Prodigy. Desigur pe cap purta palaria ei neagra. In fata scolii se intalni cu prietena ei Angela.
-Ce look misterios ai cu palaria asta, spuse aceasta glumind. Abea astept tabara din vacanta dintre semestere.
-Si eu, haide sa ne indreptam catre clasa se va suna in…40 de secunde probabil.
Ele pornira catre sala de clasa. Prima ora era Geometria. “Va fi o ora foartee plictisitoare“ gandi ea.
Ziua trecu foarte repede, la fel si saptamana. Sambata ea ajunse in autocar si se aseza langa Angela, in spatele lor stateau Diane si Kate, doua dintre prietenele lui Christine. Dupa ce au ajuns la Dallas si au vizitat orasul, s-au cazat la o vila mai aproape de padure. Dupa ce au mancat de pranz, mare parte din clasa ei au plecat in drumetie. Ea in schimb, nu s-a dus pentru ca nu avea chef. Isi lua blocul de desen si iesi in curte, unde mai in spate intr-un loc retras, se afla un copac. Christine se aseza pe iarba si se sprijini de copac. Cauta din priviri un lucru care s ail deseneze. Deodata o cioara neagra ca noapte se aseza pe gardul din fata ei. Cum o vazu ea incepus sa o schiteze. Cand deodata simti un vampir.
Christine care era o vrajitoare avea responsabilitatea sa apere oameni de vampiri. Se scula in picioare si isi dadu seama ca cioara disparuse. In secunda urmatoare simti ca cineva e in spatele ei si se intoarse rapid.
-Buna sunt Christine, ne-am mai intalnit cumva?
-Nu cred.
Si atunci Christine isi dadu seama ca cel ce se afla in fata ei era vampirul caruia ii simtise prezenta. Isi pregati flacarile si se dadu rapid inapoi, in secunda urmatoare zambi si il lovi pe vampire cu flacarile ce ea le putea controla. Apoi deodata isi auzi prietenii care se intorceau probabil din drumetie. Cand se intoarse vampirul disparuse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu