marți, 15 iunie 2010

Chapter 8

Chapter 8 A Strange Witch

-Buna Charlotte, spuse acea fata foarte ciudata si foarte alba. Vad ca te distrezi.
Christine o apuca pe Charlotte de umar si oprii timpul pentru a pute discuta cu ea, cel putin asa crezu, vrajile de timp nu functionau, se pare, in fata acelei fete. Din moment ce vraja de timp nu mergea cele doua se teleportara in casa lui Christine.
-Charlotte, cine e tipa aia?
-Am intalnit-o la scoala din Los Angeles, vrea sa devina cea mai puternica vrajitoare din lume, m-a urmarit tot timpul cat am stat in S.U.A, creda ca sunt tu.
-Alta ticnita...Trebuie sa mergem sa o cautam si sa-i bagam mintile in cap, Christine rase, ea era o fire foarte optimista.
-Cum poti fi atat de calma? E ticnita, cum ai spus dar e destul de puternica, totusi tu esti cea mai remarcabila vrajitoare din America, poate nu va fi atat de greu...
-Charlotte gandeste-te, suntem doua, nu va fi greu.
-Ok, o vom cauta maine, poate ne va gasi ea pe noi. Acum trebuie sa plec, ne vedem la scoala.
-Apropo, cred ca nu ar trebui sa mergi singura pana acasa, mai bine teleporteazate.
-Bine, apoi disparu.
Inainte de a adormi, Christine puse pandantivul (Vetrariumul) intr-un sertar si il inchise cu o cheie. Desigur puse o vraja asupra sertarului ca sa nu se poata rupe si sa nu se poata deschide decat cu cheia ei. Apoi puse cheia in buzunarul unor panataloni pe care ii ascunse intr-o cutie de pantofi. „Cel care va vrea sa fure Vetrariumul va trebui sa aiba rabdare” gandi Christine cu zambetul pe buze. Apoi facu un dusi si se spala pe dinti. Se baga in pat si adormi foarte repede.

Urmatoarea zi- Miercuri

Christine se uita automat catre dulap. Era deschis, cu un bilet impaturit si pus inauntru. Ea se imbraca si se spala pe dinti. Apoi deschise biletul si il citi. Inauntru scria:

Draga Christine,

Poate nu esti ata de inteligenta pe cat te crezi, deoarece in timp ce ascunzi un obiect ata de pretios, lasi geamul deschis si draperiile trase astfel incat putea oricine sa vada unde il pui. Daca vrei pandantivul inapoi va trebui sa te intalnesti cu mine in locul in care m-ai vazut si ieri seara, la ora 12:30.

Christine incepu sa rada cu pofta. Dupa doua minute se opri. „Se pare ca nici aceasta vrajitoare nu este atat de desteapta pe cat se crede, din moment ce a luat copia. Eram sigura ca va incerca sa fure Vetrariumul, de aceea i-l am dat lui Jane.”
Dupa ce lua micul dejun Christine pleca la scoala. Acolo se intalni cu Charlotte careia ii spuse despre bilet. Charlotte ii spuse ca vine si ea. Se vor intalni in fata casei lui Christine la 12:00.
A treia ora era matematica. Se intalni cu James. Acesta o intreba:
-Ce-ai mai facut?
-Da chiar te intereseaza..., pai m-am intalnit cu o vrajitoare, care mai apoi s-a furisat pe fereastra, cat timp dormeam si a furat o copie, neimportanta, a Vetrariumului si care vrea sa ma intalnesc cu ea azi la ora 12:30,dar nu ma duc singura ci cu Charlotte. Deci nimic interesant, tu?
-Cum o chema pe acea vrajitoare?
-Nu stiu...
Profeoara intra in clasa, dupa ore nu mai avu timp sa vorbeasca cu James.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu